• Danila Bojovića bb, Nikšić
  • Ponedeljak - Nedelja 08.00 - 20.00

Dr Snežana Vukadinović

Specijalista dermatovenerologije

Dr Snežana Vukadinović

Biografija

Dr. Snežana Vukadinović rođena 29.11.1974. godine u Pljevljima.

Medicinski fakultet Univerziteta  u Beogradu završila je 2002. godine a specijalizaciju iz dermatovenerologije 2011. godine takođe u Beogradu.

U Opštoj bolnici Bar, zaposlena je od 2002, a od 2006. godine je u KC Crne Gore na Klinici za dermatovenerologiju, gdje je i sada radno angažovana.

Od 2006. godine, prva je započela primjenu mezoterapije u Crnoj Gori i od tada se konstatno  usavršavala u zemlji i inostranstvu u oblasti estetske dermatologije i kozmetologije  i to: Mezoterapija i hemijski piling- Beograd, Učebno- metodičeski centar Martinex iz Moskve; Cryosurgery of the Skin- Beograd, University Of Illinis College Of Medicine Chicago – prof dr A,Krunic ; Osnovna i napredna dermatoskopija- Beograd, dr.G.  Argenciano i dr. I. Zalaudek iz Italije; 

Hemijski pilinzi, lipoliza kod dr. P. Deprez u Barseloni; Estetska mezoterapija, botoks i fileri kod dr. L.Devandre u Parizu; Hemijski pilinzi kod prof. A. Katsambas na dermatološkoj klinici Hugeia Hospital u Atini; Practical Dermatology- EACCME u Minhenu.

Takođe, završila je školu za ultrasonografsku angiološku dijagnostiku kod prof. dr. Đ. Radak i  prof. dr. J. Kolar.

U okviru kontinuirane medicinske edukacije KC Crne Gore usavršava se na Klinici za dermatovenerologiju KC Srbije u oblasti dječije dermatologije kod prof. dr. M. Nikolića.

Završila je i Program andragoškog osposobljavanja za obrazovanje odraslih u Centru za stručno obrazovanje Crne Gore.

Članstvo

Član je EADV- Evropskog udruženja dermatovenerologa.

Godina u medicini

Godina specijalista dermatovenerologije